Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Webinar despre comunicarea cu pacientul cu istoric psihiatric

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 6 octombrie 2021, ora 13:05

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt invitați să participe la un webinar dedicat comunicării cu pacientul cu istoric psihiatric.

Anunțul referitor la acest webinar a fost făcut pe pagina oficială, de pe o rețea socială, a filialei București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România ( OAMGMAMR). 

sanatate mintala pacient webinar pentru asistenti si moase
Fotografie creată de Polina Zimmerman, de la Pexels

Așadar, persoanele interesate sunt invitate să participe la webinarul cu tema „Comunicarea cu pacientul cu istoric psihiatric”, organizat de filiala municipiului București a OAMGMAMR, marți, 12 octombrie, ora 17:00, pe platforma www.emcbuc.ro.

Evenimentul se adresează membrilor filialei Bucureşti, este gratuit şi creditat cu 2 credite EMC. Lectorii sunt dr. Florian Koleci și psih. Diana Amza. Pentru înscrieri, puteţi accesa linkul acesta.

„Fie că vorbim despre probleme tranzitorii, sau cronicizate, fie despre probleme «ușoare» sau «majore» de sănătate mintală, statisticile arată că numărul celor afectați este în creștere, atât în rândul minorilor, cât și al adulților și vârstnicilor. Persoanele cu probleme de sănătate mintală sunt afectate în plan social, profesional, personal, fiind supuse prejudecăților și fricilor colective, izolării, abuzurilor sau discriminării. Deseori, problemele de sănătate mintală se suprapun cu afecțiunile fizice sau le agravează, deoarece persoanele pierd anumite abilități de auto-îngrijire sau modul lor de a percepe ajutorul specializat poate fi distorsionat, ducând la o cooperare redusă. Acest webinar își propune să vă familiarizeze cu principalele tipuri de probleme de sănătate mintală și să încurajeze abordarea lor empatică, demnă și eficientă, în contextul îngrijirilor de sănătate, printr-o comunicare adaptată nevoilor și vremurilor provocatoare în care trăim”, au explicat reprezentanții OAMGMAMR filiala Bucureşti.

Etichete: oamgmamr filiala bucuresti OAMGMAMR webinar creditat EMC webinar sanatate mintala istoric psihiatric

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.