Newsflash
REUNIUNI

Webinar despre asigurarea unei vieți sănătoase

de Florentina Ionescu - apr. 5 2022
Webinar despre asigurarea unei vieți sănătoase

Filiala Municipiului Bucuresti a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România organizează un webinar despre modul în care schimbările climatice influențează sănătatea.

Cele mai mari riscuri imediate pentru sănătate sunt poluarea atmosferică și zgomotul, în special în orașe, se arată pe pagina oficială a OAMGMAMR filiala Bucureşti. Pe termen lung, schimbările climatice amenință însăși existența modului nostru de viață. 

eveniment online oamgmamr filiala bucuresti

„Cum influențează mediul sănătatea și bunăstarea? Vom discuta despre acest subiect joi, 7 aprilie 2022, începând cu ora 10:00 în cadrul evenimentului online - «Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării la orice vârstă». Participarea este gratuită! Eveniment creditat cu 6 credite EMC. Vă puteți înregistra accesând linkul: https://bit.ly/3D29RgO”, au transmis reprezentanții Filialei București a OAMGMAMR.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe