Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Webinar despre asigurarea unei vieți sănătoase

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 5 aprilie 2022, ora 12:27

Filiala Municipiului Bucuresti a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România organizează un webinar despre modul în care schimbările climatice influențează sănătatea.

Cele mai mari riscuri imediate pentru sănătate sunt poluarea atmosferică și zgomotul, în special în orașe, se arată pe pagina oficială a OAMGMAMR filiala Bucureşti. Pe termen lung, schimbările climatice amenință însăși existența modului nostru de viață. 

eveniment online oamgmamr filiala bucuresti

„Cum influențează mediul sănătatea și bunăstarea? Vom discuta despre acest subiect joi, 7 aprilie 2022, începând cu ora 10:00 în cadrul evenimentului online - «Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării la orice vârstă». Participarea este gratuită! Eveniment creditat cu 6 credite EMC. Vă puteți înregistra accesând linkul: https://bit.ly/3D29RgO”, au transmis reprezentanții Filialei București a OAMGMAMR.

Etichete: oamgmamr filiala bucuresti OAMGMAMR poluare si schimbari climatice schimbari climatice viata sanatoasa stil de viata sanatos credite emc webinar medici webinar creditat EMC webinar

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC