Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Târg medical la Dusseldorf - Ce evenimente puteți urmări online

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 17 noiembrie 2021, ora 11:14

MEDICA 2021 este un eveniment de top în care sunt prezentate noutățile din toate specialitățile medicale. Are loc la Düsseldorf, în Germania, până joi, 18 noiembrie, însă există și transmisiuni de live streaming pe care le puteți urmări în mediul online.

Pe site-ul oficial al MEDICA 2021 găsiți informații despre expozanți și despre produsele medicale, vă puteți înregistra și puteți cumpăra un bilet electronic care să vă permită accesul la diferite conferințe și prezentări online. 

medica targ

Totodată, pe site-ul dedicat târgului medical din Düsseldorf veți găsi materiale video, fotografii, rapoarte și interviuri cu principalii expozanți. De exemplu, astăzi, 17 noiembrie, puteți urmări în cadrul MEDICA 2021 următoarele prezentări care au loc după-amiază:

  • Dr. Thomas Neumuth, de la Innovation Center Computer Assisted Surgery (ICCAS), University of Leipzig, Medical Faculty, University of Applied Sciences Leipzig, Engineering Faculty din Leipzig, Germania. Tema: „From Bench to Bedside - How to pave the way of future health technologies from research to patients”
  • Lena Mikulic, atlet profesional, vicecampioană germană în karate – Tema: „Back to normal life and sports – Long COVID from the perspective of a professional athlete”
  • Tara Moghiseh, câștigător al concursului Young Researchers Contest 'Jugend Forscht' 2019, din Heidelberg, Germania. Tema: „CELLnet: automated white blood cell differential counting using AI”
  • Dario Antweiler, SmartHospital.NRW, Project Lead – Tema: „Artificial Intelligence in smart hospitals: How AI can help with automation and decision support”.

Puteți vedea aici o fotogalerie cu echipamente pentru sala de operație – de la mese de operație, la realitatea virtuală.

Aici puteți vedea o altă galerie foto dedicată medicinei sportive și fizioterapiei – de la echipamentul de antrenament, la reabilitare.

MEDICA 2021 însumează șapte forumuri și trei conferințe. Târgul este deschis până mâine, iar pe site-ul oficial puteți consulta programul dedicat conferințelor și forumurilor, la acest link.

Secțiune de transmisiuni live

Puteți viziona imagini din cadrul forumurilor și conferințelor de la această ediție a târgului MEDICA în mediul online. Puteți vedea, la cerere, video de la târg în mediul online. Pagina de live streaming este disponibilă aici.

Etichete: medica targ targ medical Dusseldorf conferinte medicale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.