Newsflash
REUNIUNI

Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic are loc în format hibrid

de Florentina Ionescu - mai 20 2022
Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic are loc în format hibrid

Prof. dr. Gabriela Radulian, președintele Societății de Neuropatie Diabetică, vă invită la Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic 2022.

Înscrierile se pot face pe site-ul dedicat evenimentului, iar tot acolo medicii vor găsi și programul detaliat al Școlii de vară, se arată pe pagina oficială a Societății de Neuropatie Diabetică (Neurodiab). 

molecula noua tratament diabet zaharat glucoza sange

Ce este Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic?

„Un eveniment dedicat specialiștilor medicali care sunt interesați de subiectul podiatriei și neuropatiei diabetice. În cadrul acestuia invitații noștri internaționali vor ține prezentări în care își vor detalia ultimele descoperiri din domeniu dar și experiența lor acumulată de-a lungul carierei. Participanții vor putea să interacționeze cu lectorii prin intermediul platformei speciale, dedicate evenimentului, iar în acest fel să se promoveze un schimb de idei internațional, extrem de important pentru dezvoltarea profesională”, au explicat reprezentanții Neurodiab.

Speakeri anunțați

Prof. Alfred Gatt este primul speaker anunțat de organizatori, în cadrul Școlii de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic. Prof. Alfred Gatt este un expert în biomecanica piciorului și predă la Universitatea din Malta. Acesta a înființat prima Asociație de Podiatrie din Malta iar mai apoi a ajutat la formarea Grupului de lucru pentru Piciorul Diabetic, iar acum acesta este dedicat în totalitate mediului academic.

FKT. drd. Iulia Drăgoi este fizioterapeut, specializată în patologia musculoscheletală și doctorand în domeniul reducerii riscului de amputație la piciorul diabetic. Aceasta a pus bazele unei școli private de formare în biomecanica piciorului și analiza mersului. La momentul actual aceasta își concentrează studiile asupra patologiilor piciorului specifice sportului și offload-ingul piciorului diabetic.

Când va avea loc? 

Începând din acest an, Școala de Vară se desfășoară ca un eveniment comun al celor două entități (Asociația de Podiatrie și Societatea de Neuropatie Diabetică) și va avea loc în format hibrid în perioada 16-18 iunie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe