Newsflash
REUNIUNI

Prof. dr. Rodica Pop-Bușui, speaker la Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic

de Florentina Ionescu - oct. 18 2022
Prof. dr. Rodica Pop-Bușui, speaker la Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic

Unul dintre speakerii invitați la Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este prof. dr. Rodica Pop-Bușui, de la Michigan University.

Unul dintre vorbitorii de la această ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este prof. dr. Rodica Pop-Bușui. Aceasta activează în cadrul departamentului de medicină internă a Universității din Michigan, în divizia metabolism, endocrinologie și diabet. 

Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic are loc în octombrie 

De asemenea, ea este Președintele ales pentru Medicină și Știință în cadrul Asociației Americane de Diabet, potrivit anunțului făcut pe o rețea socială.  

rodica pop busui 2022

În cadrul acestui congres prof. dr. Rodica Pop-Bușui va susține o prezentare despre dilema Neuropatiei Diabetice - Trecut, Prezent și Viitor. Pentru și mai multe informații despre Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, dar și pentru modalități de înscriere la acesta, puteți accesa pagina oficială a evenimentului

Totodată, în cadrul evenimentului va susține o prezentare și președintele Societății de Neuropatie diabetică, prof. univ. dr. GabrielaRadulian. Aceasta este medic primar specializat pe Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și membru a mai multor societăți științifice naționale și internaționale. 

gabriela radulian

La acest congres ea va vorbi despre Neuropatia Diabetică, de la ghidul național la consensul internațional.

Programul științific a fost publicat

Neurodiab, adică Societatea de Neuropatie Diabetică de la noi din țară, a oferit mai multe detalii despre această manifestare, pe o rețea socială.

„Stimați specialiști medicali și farmaciști, ne bucurăm să vă anunțăm că programul științific al Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este creditat cu 12 credite de la OAMGMAMR, 12 credite de la CMR și 16 credite de la CFR. Astfel că, acest congres este prilejul perfect pentru a vă dezvolta din punct de vedere medical, învățând de la experți internaționali de renume. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, au transmis organizatorii. 

Programul științific al evenimentului poate fi descărcat de aici

congresul national de neuropatie diabetica

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe