Newsflash
REUNIUNI

„Practici bazate pe dovezi”, un eveniment organizat de OAMGMAMR București

de Florentina Ionescu - mai 27 2022
„Practici bazate pe dovezi”, un eveniment organizat de OAMGMAMR București

Filiala București a OAMGMAMR va organiza un eveniment online, intitulat „gLOCAL Solution Room România”, marți, 7 iunie 2022.

Filiala București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România invită profesioniștii din sănătate să participe, în 7 iunie, la evenimentul online gLOCAL Solution Room România cu tema „Practici bazate pe dovezi – între necesitate și opțiune”.

Detalii despre înscriere găsiți pe site-ul: https://emcbuc.ro/2022/04/29/jbi-glocal-solution-room-2022/ 

asistenta medicala

„Evenimentul va reuni experți naționali și internaționali, care se vor concentra pe modalitatea de implementare a celor mai bune practici în activitatea clinică a profesioniștilor din sănătate și specialități aliate sănătății. Pe lângă lucrările prezentate, experții vor putea răspunde în mod direct întrebărilor participanților cu privire la provocările în ceea ce privește implementarea cercetării în practica clinică”, se arată pe pagina oficială a OAMGMAMR – filiala București.

Scopul acestui eveniment este de a oferi soluții adecvate pentru punerea în practică a dovezilor în mediile clinice și pentru promovarea îngrijirilor de sănătate bazate pe dovezi. Evenimentul este gratuit (în limita locurilor disponibile) și este creditat EMC.

Pentru înregistrare accesați acest link: https://www.oammrbuc.ro/jbi2022/

Termenul limită pentru înregistrare este 6 iunie 2022. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe