Newsflash
REUNIUNI

OMS organizează o conferință despre bolile netransmisibile, în Rusia

de Florentina Ionescu - nov. 30 2021
OMS organizează o conferință despre bolile netransmisibile, în Rusia

Conferința Europeană a OMS despre abordarea bolilor netransmisibile prin intermediul soluțiilor digitale va avea loc la jumătatea lunii decembrie a acestui an.

Ministerul Sănătății al Federației Ruse va găzdui la finalul anului (14-15 decembrie) o conferință, împreună cu Biroul European al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru Prevenirea și Controlul Bolilor Netransmisibile. 

boli netransmisibile
Sursa foto arhivă OMS: https://www.who.int/china/news/feature-stories/detail/covid-19-a-call-to-address-non-communicable-diseases

Conferința din decembrie are ca obiectiv principal să arate publicului beneficiile pentru sănătate, cât și deficitele tehnologiilor de ultimă generație și să ofere o bază solidă de dovezi științifice pentru adoptarea lor la scară largă în efortul de combatere a bolilor netransmisibile, se arată într-un comunicat de presă al OMS.

Conferința va fi un eveniment interactiv ce se va ține în Moscova, în format hibrid, cu participarea statelor membre ale OMS, partenerilor și a altor actori importanți din domeniu.

Vor fi prezentate exemple menite să-i inspire, din țările și instituțiile de top cu privire la utilizarea „big data”, atât pe cei din industria sănătății digitale, cât și persoanele diagnosticate cu boli netransmisibile. Conferința se va ține în limbile engleză și rusă. Detalii despre înregistrare, pentru public, găsiți pe www.euro.who.int.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe