Newsflash
REUNIUNI

„Infecția cu SARS-CoV-2 în obstetrică ginecologie. Vaccinarea la gravidă”, masă rotundă a ASM

de Florentina Ionescu - mar. 9 2022
„Infecția cu SARS-CoV-2 în obstetrică ginecologie. Vaccinarea la gravidă”, masă rotundă a ASM

Academia de Științe Medicale (ASM) organizează vinerea aceasta masa rotundă cu tema „Infecția cu SARS-CoV-2 în obstetrică ginecologie. Vaccinarea la gravidă”.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 martie, începând cu ora 10:00 și va fi transmis live pe pagina de facebook a Academiei de Științe Medicale.

Coordonatorul științific al dezbaterii organizate de ASM este prof. dr. Dimitrie Nanu. În cazul în care nu puteți urmări transmisiunea în direct, înregistrarea acesteia va fi disponibilă atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul de YouTube al Academiei de Științe Medicale. 

vaccinare gravide

Programul dezbaterii:

1. Prof. Dr. Claudia Mehedințu, UMF “Carol Davila”, București – prezentare pe tema „Noutăți privind vaccinarea la gravide (în afara vaccinării anti COVID)”

2. Prof. Dr. Dimitrie Nanu, UMF “Carol Davila”, București, Membru corespondent al Academiei de Științe Medicale – prezentare pe tema „Vaccinarea anti COVID la gravide”

3. Prof. Dr. Marius Alexandru Moga, Decanul Facultății de Medicină, Universitatea Transilvania din Brașov – prezentare pe tema „Impactul materno-fetal al infecției cu SARS-CoV-2 –experiența unei maternități de nivel III (Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Dr. I.A. Sbârcea”, Brașov)

4. Prof. Dr. Mircea Onofriescu, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa”, Iași – prezentare pe tema „Impactul pandemiei COVID-19 asupra fertilității”

5. Conf. Dr. Dominic Iliescu, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova – prezentare pe tema „Influența infecției SARS-CoV-2 asupra activității medicale în obsterică ginecologie, dintr-o maternitate de gr. III”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe