Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Impactul pandemiei de COVID-19 asupra practicii nefrologice, un nou webinar de la ASM

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 12 aprilie 2022, ora 10:57

Academia de Științe Medicale organizează vineri, 15 aprilie, un nou webinar pentru profesioniștii din domeniul medical.

Acest eveniment va avea loc în mediul online. Masa rotundă organizată de Academia de Științe Medicale (ASM) va fi pe tema „Impactul pandemiei de COVID-19 asupra practicii nefrologice”. 

impactul pandemiei de covid practica nefrologica

Evenimentul online va avea loc în 15 aprilie, începând cu ora 10:00, și va fi transmis live pe pagina de facebook a Academiei de Științe Medicale, se arată pe pagina oficială a ASM.

Coordonatorul științific al dezbaterii este prof. dr. Mircea Penescu.

Programul webinarului:

Prof. Dr. Mircea Penescu, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, București – prezentare pe tema: Mecanismele afectării renale în COVID-19.

Asist. Univ. Dr. Constantin Verzan, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, București – prezentare pe tema: Pandemia de COVID-19: consecințe asupra activității nefrologice.

Conf. Dr. Liliana Gârneață, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, București – prezentare pe tema: Afectarea pacienților renali cronici în predializa, în cadrul pandemiei COVID-19.

Conf. Dr. Cristina Căpușă, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, București – prezentare pe tema: COVID-19 la pacienții hemodializați.

Etichete: Nefrologie covid-19 pandemie de COVID-19 pandemie covid pandemie covid-19 mircea penescu prof dr mircea penescu afectare renala

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC