Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Eveniment: Zilele Anuale ale INSMC „Alessandrescu Rusescu”

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 3 decembrie 2020, ora 11:39

Reprezentanții Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din București au anunțat că în decembrie va avea loc o manifestare științifică în mediul online, la care se pot înscrie cadrele medicale.

Pe pagina oficială a INSMC Alessandrescu-Rusescu” au fost oferite mai multe detalii despre acest eveniment. Astfel, cadrele medicale interesate trebuie să știe că în perioada 10-12 decembrie sunt invitate la tradiționala manifestare, cu participare internațională, Zilele Anuale ale Institutului Pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu Rusescu”. Este vorba despre un eveniment care se va desfășura exclusiv în mediul online.

Tematicile propuse pentru această ediție vor fi din domeniul Obstetrică Ginecologie, Pediatrie, Pediatrie Socială, Neonatologie, iar accentul va cădea cu predilecție pe aspectele practice ale fiecărei specialitate și pe particularitățile fiecărei patologii în era COVID-19, se arată în anunțul de pe o rețea de socializare. Participarea este gratuită.

zilele insmc

Detalii despre unde vă puteți înregistra

Înregistrarea se face exclusiv online – persoanele interesate sunt rugate să acceseze site-ul manifestării pentru înscrierea gratuită la eveniment. Formularul de înscriere este disponibil pe următorul link.

Cadrele medicale sunt rugate de organizatori să completeze toate informațiile solicitate, pentru că aceste date sunt necesare pentru validarea creditelor de către Colegiul Medicilor din România: nume, prenume, CUIM, specialitate, grad profesional, oraș, adresa e-mail, nr. telefon.

Mai multe detalii despre eveniment, detalii de logare și alte instrucțiuni vor fi disponibile după înregistrare, cu una-două zile înainte de eveniment, pe adresa de e-mail cu care persoana se va înregistra. Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România, mai precizează organizatorii.

Etichete: INSMC Alessandrescu-Rusescu Pediatrie CMR puncte EMC zilele anuale ale INSMC

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC