Newsflash
REUNIUNI

Congresul SNMF, la ediția a noua – Detalii despre înscriere

de Florentina Ionescu - oct. 23 2020
Congresul SNMF, la ediția a noua – Detalii despre înscriere

Societatea Națională de Medicina Familiei anunță că cel de-al nouălea congres se va desfășura în mediul online, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2020.

„Pandemia de COVID-19 a convertit spațiul virtual într-o nouă realitate care poate compensa restricțiile impuse întalnirilor în persoană, transformând Congresul Național de Medicina Familiei într-o experiență exclusiv online”, se arată pe site-ul SNMF.

congres medicina de familie snmf

Pacientul în contextul pandemiei

Anul acesta, tema centrală a Congresului este „Prevenția și siguranța pacientului în contextul COVID-19”. Pe parcursul celor cinci zile de Congres, vor susţine lucrări ştiinţifice importanţi reprezentanţi ai medicinei de familie, dar şi medici de alte specialităţi cu care medicii de familie vin în contact frecvent în practica de zi cu zi.

În plus, medicii vor fi scutiți de plata taxelor de participare, însă este necesară o înscriere în prealabil, anunță organizatorii evenimentului.

Înregistrarea la Congresul Național de Medicina Familiei 2020 se face exclusiv online, prin completarea formularului de înregistrare, disponibil la acest link.


Notă autor:

Credit foto: Gordon Johnson de la Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe