Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul SNMF, la ediția a noua – Detalii despre înscriere

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 23 octombrie 2020, ora 14:46

Societatea Națională de Medicina Familiei anunță că cel de-al nouălea congres se va desfășura în mediul online, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2020.

„Pandemia de COVID-19 a convertit spațiul virtual într-o nouă realitate care poate compensa restricțiile impuse întalnirilor în persoană, transformând Congresul Național de Medicina Familiei într-o experiență exclusiv online”, se arată pe site-ul SNMF.

congres medicina de familie snmf

Pacientul în contextul pandemiei

Anul acesta, tema centrală a Congresului este „Prevenția și siguranța pacientului în contextul COVID-19”. Pe parcursul celor cinci zile de Congres, vor susţine lucrări ştiinţifice importanţi reprezentanţi ai medicinei de familie, dar şi medici de alte specialităţi cu care medicii de familie vin în contact frecvent în practica de zi cu zi.

În plus, medicii vor fi scutiți de plata taxelor de participare, însă este necesară o înscriere în prealabil, anunță organizatorii evenimentului.

Înregistrarea la Congresul Național de Medicina Familiei 2020 se face exclusiv online, prin completarea formularului de înregistrare, disponibil la acest link.

Credit foto: Gordon Johnson de la Pixabay

Etichete: congres snmf medicina de familie snmf societatea nationala de medicina familiei

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.