Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul Național de Psihiatrie - 12-15 iulie 2022

A opta ediție a Congresului Național de Psihiatrie vă așteaptă în perioada 12-15 iulie, la Cluj-Napoca și în mediul online. Președintele congresului este prof. dr. Doina Cozman.

RLC - 2022 - AMP - CNP - 300 x 250

Dragi colegi,

Îmi face deosebită plăcere să vă invit să participați la cea de-a opta ediție a Congresului Național de Psihiatrie!

Întrucât ne dorim să oferim comunității noastre științifice cel mai bun context pentru conectare, informare și dezvoltare profesională în acești ani plini de provocări, ne propunem ca acest eveniment, programat în perioada 12-15 iulie 2022, să se desfășoare pentru prima dată în format HIBRID. Reuniunea față în față la Grand Hotel Napoca va fi completată de evenimentul online, găzduit de platforma virtuală cu care v-am obișnuit deja și de aplicația smartphone v- CNP 2022.

Tema acestei ediții, Sănătatea mintală: Viziune globală | Strategie națională | Aplicare translațională, este premisa oportună pentru configurarea unui program științific valoros și relevant. Invitații din țară și din străinătate vor contribui, ca în fiecare an, la un dialog antrenant, menit să aducă în prim plan informații actuale și posibile soluții pentru îmbunătățirea metodelor de îngrijire a sănătății mintale a populației.

Așadar, numeroase oportunități de învățare și relaționare vă așteaptă online și offline, într-un format adaptat vremurilor actuale. Vă invităm să participați activ la Congresul CNP 2022, susținând astfel misiunea Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie – A.R.P.P. de a oferi acces la educație, informații științifice și cele mai bune practici în psihiatrie.

Și, pentru că siguranța participanților și partenerilor noștri rămâne prioritară, vom monitoriza permanent contextul epidemiologic la nivel național și internațional, fiind pregătiți, la nevoie, inclusiv pentru trecerea evenimentului în format exclusiv virtual.

Cu aleasă prietenie,

Prof. Dr. Doina Cozman

Președinte Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie – A.R.P.P.

Președinte Congres CNP 2022

Website eveniment: www.congrespsihiatrie.ro

Locație eveniment: Cluj-Napoca

Etichete: Congres Naional Psihiatrie CNP 2022

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.