Newsflash
REUNIUNI

Conferința „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” are loc în decembrie

de Dr. Sandra Adalgiza ALEXIU - nov. 26 2021
Conferința „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” are loc în decembrie

În perioada 9 – 11 decembrie 2021 va avea loc Conferința „Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” – Medicul de familie - practician și manager.

zilele medicale dr mircia iorga 2021

Dragi colegi,

Asociaţia Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) și Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov (PMFB), mereu alături unii de ceilalţi, așa cum v-au obișnuit, au deosebita plăcere să vă invite la Conferinţa Medicul de Familie Practician și Manager, care se va desfășura în perioada 9-11 decembrie 2021, online. Așteptăm cu drag să ne împărtășim unii altora eforturile muncii de cabinet și nu numai, cu speranţa revenirii la o viaţă normală, plină de sănătate pentru noi toţi
și pacienţii noștri, dar și concluziile trase după al doilea an al acestei
experienţe de nedorit, infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Ca în fiecare an, evenimentul își propune să aducă în prim-plan teme știinţifice interesante, adaptate momentului, dar și specialităţii noastre, alături de subiecte patronale de actualitate, prezentate într-un mod cât mai atractiv, care speram să vă stârnească interesul.

Vor fi prezentări specifice nouă, practicienilor din medicina de familie, la fel de interesante cum v-am obișnuit, cu sesiuni interactive, cazuri clinice și invitaţi de calibru. Ne vom strădui să fim vocea tuturor celor care nu au curaj să spună lucrurilor pe nume, să își sprijine colegii, să îi plângă pe aceia dintre noi care nu mai sunt sau nu mai pot, să îi ajute să se integreze pe cei care abia acum sunt la grila de start a carierei lor.

Vom încerca să fim liantul celor care rămân în această profesie nobilă și vom continua să fim susţinătorii drepturilor pacienţilor noștri, de oricare vârstă, așa cum am fost întotdeauna. Vă așteptăm, așadar, lângă noi, cu aceeași bucurie a revederii: Directori de conferinţă: dr. Sandra Adalgiza Alexiu (AMFB), dr. Gheorghe Ulpian Alexandrescu (PMFB).
Pagina web: https://mfpm.ro/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe