Newsflash
REUNIUNI

Conferința științifică a Institutului „Cantacuzino”, 23-25 noiembrie 2022

de Florentina Ionescu - nov. 24 2022
Conferința științifică a Institutului „Cantacuzino”, 23-25 noiembrie 2022

Conferința științifică anuală a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militar „Cantacuzino”, cu tema „Progrese în cercetarea biomedicală de interes strategic” se desfășoară în perioada 23-25 noiembrie.

Această manifestare cu tradiție este dedicată activității științifice desfășurate neîntrerupt, timp de mai bine de un secol în Institutul „Cantacuzino”, înființat sub denumirea de Institutul de Seruri și Vaccinuri de către profesorul Ion Cantacuzino, personalitate complexă a națiunii române și nu numai.

„Ediția din acest an cuprinde secțiunile: microbiologie, cercetare medico-militară, biotehnologie și vaccinologie, imunologie, dispozitive medicale și medicină experimentală. În cadrul acestora vor fi susținute lucrări aducătoare de noi adevăruri ce reprezintă rezultatul muncii și preocupărilor actuale ale cercetătorilor din România”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Institutului „Cantacuzino”.

Programul detaliat al conferinței poate fi consultat pe site-ul cantacuzino.mapn.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe