Newsflash
REUNIUNI

Conferința Națională Alzheimer 2022

de - ian. 25 2022
Conferința Națională Alzheimer 2022

În perioada 23-26 februarie va avea loc în mediul online o nouă ediție a Conferinței Naționale Alzheimer. Viața Medicală este partener media profesional.

RLC - 2022 - AMP - CNALz - 300 x 250 px

Stimați colegi,

Deși aveam speranța ca această nouă ediție a Conferinței Naționale Alzheimer să se poată desfășura în condiții normale, care să ne permită să fim cu adevărat împreună, iată că va trebui să ne resemnăm și să ne reunim din nou în mediul online.

Avem, totuși, convingerea că va fi un eveniment atractiv, interesant și important pentru toți. Astfel, timp de patru zile se vor desfășura cursuri pentru medici specialiști și rezidenți, asistenți medicali și psihologi, precum și dezbateri cu teme referitoare la strategii inovative de diagnostic și îngrijire, rezultate ale cercetărilor recente din domeniile neuroștiințelor, a neuroimagisticii, a psihiatriei clinice și neuropsihologiei, dar și politici de sănătate mintală.

O atenție specială va fi acordată problematicii demenței în perioada pandemiei cu infecția SARS-CoV-2, din perspectiva prevenției tulburărilor cognitive, a îmbunătățirii condițiilor de diagnostic și îngrijire pentru persoanele suferinde și de susținere a îngrijitorilor și familiilor acestora.

Dorim să vă mulțumim pentru interesul manifestat de dumneavoastră și vă așteptăm intervențiile în platforma virtuală prin interacțiuni la sesiunile științificeaccesând funcția de Q&A, prin live chat și live video call cu Partenerii din expoziția virtuală, dar și prin funcția Meeting Hub destinată legăturii colegiale cu participanții la eveniment.

Vă așteptăm cu drag online!

Prof. Dr. Cătălina Tudose

Președinte Conferință v-CNAlz 2022

Președinte Societatea Română Alzheimer

Mai multe informatii: www.alzcongres.ro

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe