Newsflash
REUNIUNI

Conferința „Leaders in Healthcare”, organizată de MedicHub, începe joi

de Florentina Ionescu - nov. 16 2021
Conferința „Leaders in Healthcare”, organizată de MedicHub, începe joi

Joi, 18 noiembrie, are loc în mediul online conferința „Leaders in Healthcare România”, organizată de MEDIjobs împreună cu MedicHub Media.

Unii dintre cei mai apreciați lideri din domeniul medical vor fi prezenți joi, 18 noiembrie la conferința „Leaders in Healthcare” România 2021. Astfel, cea de-a doua ediție a conferinței reunește peste 20 de lideri și specialiști din domeniul medical, atât din România cât și din străinătate. 

conferinta leaders in healthcare medichub media

Agenda evenimentului este împărțită în două secțiuni, una dedicată managerilor, iar cealaltă specialiștilor din domeniul medical.

Conferința va avea loc online, pe platforma MedicHub, joi, 18 noiembrie, începând cu ora 10:00. Biletele sunt disponibile pe site-urile Leaders in Healthcare România și MedicHub.

MEDIjobs împreună cu MedicHub Media organizează în parteneriat cea de-a doua ediție a conferinței „Leaders in Healthcare” România, joi, 18 noiembrie 2021. Evenimentul se va desfășura exclusiv online, pe platforma MedicHub.

Ocazie unică, în care specialiștii susțin sistemul medical românesc

Leaders in Healthcare România este singura conferință de leadership medical din țara noastră. Este evenimentul care prezintă lideri importanți ai momentului din țară noastră și totodată reprezintă singura ocazie de acest gen în care atât lideri renumiți cât și specialiști medicali din România, dar și de peste hotare, se adună într-un singur loc pentru a susține sistemul medical românesc, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Conceptul conferinței Leaders in Healthcare are la bază un principiu simplu: înțelegerea faptului că modul de gândire și interacțiune cu pacienții, echipa medicală și factorii de decizie din societate te pot inspira să faci performanță.

Lideri de top din domeniul medical vor fi prezenți

Unii dintre cei mai buni lideri din sectorul medical românesc îți vor împărtăși viziunea și succesul lor în leadership. Nume grele ale momentului, precum Prof. Dr. Alexandru Rafila, Conf. Dr. Emilian Popovici, Dr. Adrian Marinescu, Prof. Dr. Răzvan Cherecheș sau Dr. Beatrice Mahler vor aborda în cadrul conferinței, teme care ar putea reprezenta provocări pentru orice lider sau specialist din domeniul medical.

Specialiști precum Dr. Nicolae Iordache, Conf. Dr. Mihai Craiu, Șef de Lucrări Dr. Raluca Teleanu, sau Șef de Lucrări Dr. Cătălin Cârstoveanu vor prezenta insight-uri despre ce înseamnă leadership medical în situații de criză, empatia în actul medical și secretele medicilor talentați care devin și lideri talentați.

Modulul dedicat digitalizării acestui domeniu are ca invitați nume sonore în domeniu, precum Prof. Dr. Elizabeta Popa (Prof. Dr. Weill Cornell Medical College, USA), Dr. Vlad Berbecar (cofondator Asociația „Caravana cu Medici”), Dr. Horațiu Ioani (singurul neurochirurg din România care deţine certificatul de „Fellow of the Royal College of Surgeons of England”) și Dr. Radu Veștemean (Chief Information Architect şi cercetător principal la NirvSystem Corp, Toronto Canada).

Bineînțeles, un lider de succes trebuie să poată gestiona atât relația cu pacienții, cât și pe cea cu echipa medicală. În acest sens, Conf. Dr. Raluca Teleanu, Dr. Iulia Deac ACC, Prof. Dr. Simona Rednic, Dr. Gabriel Diaconu, Dr. Vlad Stroescu, Dr. Mihai Bran și Prof. Dr. Doina Cosman vor împărtăși cu participanții la conferință experiențele proprii și tehnici de leadership pentru a face față situațiilor de stres sau urgență.

Agenda conferinței Leaders in Healthcare

Agenda completă a evenimentului este disponibilă aici.

„În situații de criză, se decantează liderii. În vremuri de restriște, medicii au fost puși sub lumina reflectoarelor și poate inconfortabil, poate stânjeniți, au învățat să devină comunicatori, conducători de proiect, unii chiar adevarați eroi. Este un proces prin care specialistul evoluează din mediul lui specific într-o zonă în care unii probează reale calități de lideri. Pe ei, pe liderii zilelor noastre, dorim să-i cunoaștem altfel decât în media, cu fața lor umană și eroică. „Leaders in Healthcare”, eveniment aflat la a doua ediție, se constituie într-un bun prilej de întâlnire cu liderii vremurilor noastre. Așteptăm să ne revedem”, spune Simona Melnic, MD, MBA, Managing director Medichub & Viața Medicală.

Catrinel Hagivreta Djafari, CEO MEDIjobs, este de părere că:

„După prima ediție a conferinței Leaders in Healthcare am concluzionat că medicii pot fi lideri de succes, dar pentru acest lucru trebuie să țină cont de importanța schimbării. Tocmai de aceea, a doua ediție a conferinței Leaders in Healthcare își propune să reunească cei mai apreciați lideri ai momentului în domeniu, pentru a putea răspunde noilor întrebări și provocări cu care se confruntă medicii și managerii medicali din România. Va fi un eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare, dedicat atât profesioniștilor, cât și celor din conducerea organizațiilor medicale”. 

Conferința se va desfășura exclusiv online, pe platforma Medichub

Contextul pandemic actual și reglementările în vigoare privind prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) determină ca evenimentul să fie organizat în format online. Participarea la evenimentul online va fi posibilă începând cu ora 10:00, în data de 18 noiembrie 2021, pe platforma MedicHub.

Informațiile vor fi disponibile numai celor care au cumpărat un bilet la conferință. Biletele se pot achiziționa de aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe