Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Azi a început Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Oncologi

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 18 februarie 2021, ora 15:19

Astăzi a început Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Oncologi, un proiect în premieră dedicat tinerilor profesioniști din domeniul oncologiei din România – medici rezidenți și specialiști.

Proiectul, spun organizatorii, a fost conceput pentru a sprijini perfecționarea și dezvoltarea educației medicale a tinerilor medici din acest domeniu, promovând totodată colaborarea între aceștia și oferindu-le posibilitatea să interacționeze între ei, precum și cu experți ai domeniului, totul pentru a putea asigura un management eficient al afecțiunilor oncologice în practica de zi cu zi. 

forum tineri medici oncologi

Evenimentul se desfășoară în perioada 18-20 februarie 2021, pe platforma www.sanatatea.online/learning - cu acces direct doar pentru profesioniștii din sectorul medical.

Programul științific și mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului veți găsi la acest link.

Organizatorul științific este Societatea Națională de Oncologie Medicală din România (SNOMR). Coordonatoarea proiectului este conf. univ. dr. Dana Lucia Stănculeanu, președintele SNOMR.

Ce care sunt interesați să urmărească lucrările evenimentului, sunt rugați să trimită un email pe adresa: anamaria.cizmas@sanatateapress.ro, pentru a avea acces la eveniment.

Etichete: Dana Lucia Stănculeanu Oncologie oncologie medicala forum forum stiintific forumul stiintific national al tinerilor medici oncologi medici oncologic

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.