Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Reportaje

Cum poţi aduce Europa mai aproape

Viața Medicală
Remus ANGHEL joi, 2 august 2012
       Discuţia densă, deosebit de interesantă purtată cu dl dr. Marius Nicolae Anastasiu, şeful secţiei de chirurgie „Prof. dr. Ion Juvara“ a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, mi-a conturat invitaţia de a comenta un dublu bilanţ: împlinirea a trei decenii de când a rostit jurământul lui Hipocrat şi a aproape două decenii de când conduce sus-amintita secţie.
      O trecere în revistă a datelor de referinţă ale zodiei leului, sub semnul căreia s-a născut (25 iulie 1956) eroul reportajului. În recent tipăritul tratat de „Astrologie practică“, Adrian Cotrobescu consemnează în dreptul zodiei amintite: „puterea creatoare a spiritului, energii disciplinate şi individualizate, structură matură, cu reacţii fulgerătoare de afirmare deplină a personalităţii. Imaginaţia vie, grefată pe o inteligenţă promptă va permite mobilizarea voinţei şi autonomia mişcărilor în funcţie de fapte concrete şi nu de utopii. O concepţie de viaţă precisă şi scopuri clare ce trebuie atinse. Ideile sunt pecetluite de o distinsă maiestuozitate şi nobleţe sufletească ce îl proiectează deasupra micimilor vieţii. Coeficient ridicat de reuşită. O soartă avantajoasă, plină de strălucire şi relief“. Un cadru psihologic generos, plin de promisiuni. Rămâne, bineînţeles, în seama purtătorului de zodie traducerea în fapte concrete. CV-ul de excepţie ne face cunoscute recorduri de înaltă performanţă. (…)
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC