Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Training pentru directorii de îngrijiri și asistenţii șefi

Viața Medicală
Alexandra POPA vineri, 16 iulie 2021

Aproximativ 150 de directori de îngrijiri și asistenţi șefi, selectaţi din cele opt regiuni de dezvoltare ale ţării, vor avea ocazia să participe la un curs online de leadership în îngrijiri medicale.

Program- jpgOrdinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România ( OAMGMAMR) implementează, începând cu data de 1 iulie, proiectul „Program de leadership în îngrijiri medicale pentru directori de îngrijiri și asistenţi șefi”.

Proiectul vizează, între altele, elaborarea unei analize a programelor de formare în domeniul leadershipului în asistenţă medicală la nivel internaţional și realizarea unei biblioteci de resurse și exemple de bună practică, care vor servi ca model pentru noul curriculum ce va fi dezvoltat în cadrul proiectului.

Grupul ţintă al proiectului este format din 150 de persoane: directori de îngrijiri și asistenţi șefi din toate cele opt regiuni de dezvoltare ale ţării, care vor participa la sesiuni de training online de leadership în îngrijiri medicale.

Cursurile vor fi gratuite și se vor credita cu 15 puncte EMC. Participanţii vor fi selectaţi de echipa de management a proiectului, cu sprijinul filialelor judeţene ale OAMGMAMR.

Programul de formare va fi disponibil pe platforma de cursuri de educaţie medicală continuă a OAMGMAMR. Proiectul se va implementa pe o perioadă de 24 de luni, respectiv în intervalul iulie 2021 – iulie 2023 și este finanţat din bugetul OAMGMAMR.

Etichete: cursuri asistenti OAMGMAMR leadership rol asistenti medicali asistenti medicali

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.