Newsflash
Știri

STUDIU: Construcțiile medicale, imune la pandemie

de Dorina Novac - mar. 27 2020
STUDIU: Construcțiile medicale, imune la pandemie

Proiectele de tip medical, infrastructură și construcțiile rezidențiale mici vor înregistra cele mai semnificative creșteri în contextul prelungirii scenariului pandemiei, estimează specialiștii în construcții.

Rezultatele fac parte dintr-un studiu desfășurat de agenția IBC Focus, pe un eșantion de peste 300 de specialiști activi în piața construcțiilor.

constructii medicale  poza

„În ultima săptămână ne-am bucurat să primim foarte multe notificări din partea specialiștilor din piața construcțiilor, astfel am reușit să adunăm peste 300 de răspunsuri la chestionarul menit să ne ajute să avem o privire de ansamblu asupra pieței construcțiilor din România în contextul epidemiei cu COVID-19”, a declarat Andrei Spătaru, CEO IBC Focus.

constructiile medicale

Principalii actori din domeniu consideră că, în cazul prelungirii acestei pandemii, vor exista totuși creșteri ale numărului de investiții pe anumite segmente, creșteri determinate atât de contextul actual, cât și de un aport adus de domeniul public din dorința de a oferi suport și de a debloca investiții din bugetul statului.

Astfel, vorbim în primul rând de segmentul investițiilor medicale, ales de mai bine de jumătate din cei chestionați, urmat de construcțiile de infrastructură și utilitate.


Notă autor:

Sursă imagine: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe