Newsflash
OPINII

Se caută medici-artiști

de Dr. Cristian TEODORESCU - nov. 16 2015
Se caută medici-artiști
     Lucrați în domeniul medical și, pe lângă planurile de tratament, vă stă gândul la pictură, sculptură sau muzică? Dacă într‑adevăr sunteți pasionat de cultură și artă, atunci sunteți invitat de prof. dr. András Palotás, directorul fondator al Asklepios-Med, la noua stagiune a expozițiilor acestei organizații dedicate medicilor artiști, care se va desfășura la 12 mai 2016, la New York, SUA. Asklepios-Med continuă tradiția unor evenimente culturale care dezvăluie o altă față a medicilor din întreaga lume. Pictori, sculptori, fotografi, sau orice alți artiști sunt așteptați la acest eveniment, singura condiție fiind aceea ca participanții să lucreze în sănătate, iar operele de artă să fie originale. Fiind o inițiativă non-profit, nu este necesară plata vreunei taxe de înregistrare.
     Cu această ocazie vor participa medici din întreaga lume, fiind o bună oportunitate pentru schimbul de experiență, atât profesională, cât și culturală. Pentru participare, trimiteți un e-mail la adresa: palotas@asklepios-med.eu, până la data de 28 februarie 2016.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe