Newsflash
OPINII

Priorități remarcabile

de Acad. Gheorghe BENGA - dec. 28 2015
Priorități remarcabile
     Noua ediție a operei fundamentale a prof. Radu Iftimovici, renumit istoric de medicină al școlii bucureștene de specialitate, din ultimele decenii ale secolului XX și primele decenii ale secolului XXI, aduce priorități remarcabile. Crescând numărul de pagini ale tratatului, a devenit necesară publicarea a două volume. Istoria universală a medicinei și farmaciei constituie o premieră în literatura medicală, volumul al doilea devenind o prioritate și pe plan internațional.
     Autorul impresionează prin documentarea excepțională, mergând până la citarea de articole științifice cu informațiile bibliogafice complete, prin spiritul critic, prin analiza corectă a priorităților cercetătorilor în cazul descoperirilor importante (inclusiv a celor pentru care s-au acordat premii Nobel) și prin susținerea contribuțiilor descoperitorilor români. Această lucrare ar trebui să fie prezentă în bibliotecile publice mari din România și din lume, dar și în bibliotecile unui cerc larg de specialiști din disciplinele biomedicale (medici, farmaciști, biologi, biochimiști etc) sau din disciplinele umaniste (istorici, specialiști în filosofia științei etc.).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe