Newsflash
OPINII

Premiu de excelență în lupta antisuicid

de Monica GEORGESCU - aug. 29 2016
Premiu de excelență în lupta antisuicid
    Medicii psihiatri, psihologii și alți specialiști a căror activitate include prevenția suicidului pot obține recunoaștere pentru eforturile depuse sub forma premiului Veress Pro Vita, recent înființat. Această distincție de excelență în lupta pentru reducerea ratei suicidului la nivel național va fi oferită din acest an de fundația „Cry for Help“, cu sediul în Miercurea Ciuc.
    Fundația „Cry for Help“ a fost înființată în 1998, este membră a Alianței Române de Prevenție a Suicidului și are ca scopuri declarate: îmbunătățirea infrastructurii asistenței psihiatrice din județ, prevenirea suicidului, organizarea de cursuri ce au ca scop depistarea și recunoașterea depresiei mascate și a sindromului presuicidal, precum și a unor importante conferințe naționale și internaționale de psihiatrie.
    Premiul Veress Pro Vita constă în acordarea unei diplome și a sumei de 500 de euro (brut, cu reținerea impozitului la sursă). Acesta se va oferi unei persoane de cetățenie română care s-a remarcat printr-o activitate practică, teoretică sau organizatorică de excepție în scopul diminuării ratei suicidare din România sau din alte țări, precum și la îmbunătățirea imaginii fundației „Cry for Help“.
    În cazuri bine motivate, premiul se poate diviza și acorda simultan pentru maximum două persoane. Distincția va fi înmânată de președintele fundației „Cry for Help“ în fiecare an, la data de 10 septembrie, în cadrul festivității de Ziua Internațională pentru Prevenirea Sinuciderii. Persoanele interesate, cadre medicale și nu numai, își pot depune candidatura începând cu data de 10 august 2016.

  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe