Newsflash
OPINII

Practici de succes în managementul medical

de - oct. 9 2017
Practici de succes în managementul medical
    Andrew Corbett-Nolan, directorul executiv al The Good Governance Institute (GGI), va participa la ROHO 2017 – Romanian Hospital Convention, ca speaker invitat, în cadrul sesiunii dedicate managerilor din sănătate. În calitate de CEO, Andrew este implicat în cele mai complexe proiecte de dezvoltare ale GGI, pentru buna guvernanță în sistemele de sănătate din Europa, fiind totodată și director în cadrul The European Society for Quality in Healthcare. Programul ediției din acest an a ROHO cuprinde o amplă serie de conferințe tematice, o dezbatere internațională despre sistemele medicale din regiune și o expoziție specializată dedicată noilor tehnologii din domeniul medical.
    Convenția promovează exemple de succes și bune practici din activitatea clinică și de management medical, abordează provocările actuale din domeniul sănătății în context european, prezintă modele de succes și inovații pentru creșterea calității actului medical. ROHO 2017 este o manifestare cu participare internațională, aflată deja la a doua ediție, care va avea loc în București la 5 octombrie. Vor fi prezenți peste 350 de participanți, directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale din România, speakeri invitați și specialiști internaționali din 15 țări, alături de companii care oferă soluții pentru creșterea calității actului medical.
    Detalii despre această reuniune se găsesc pe site-ul oficial al manifestării,www.roho.com.ro, și pe rețeaua de socializare Facebook. (D. D. M.)
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe