Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Donaţii pentru protejarea profesioniștilor din prima linie

OAMGMAMR donează 1 milion de lei pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie pentru asistenţii medicali aflaţi în prima linie a crizei COVID-19.

eroiaisanatatii

Anul 2020, Anul Internaţional al Asistentului Medical și al Moașei este dedicat recunoașterii contribuţiei vitale a asistenţilor medicali și, a moașelor la sănătatea și bunăstarea globală.

Un inamic neașteptat, imprevizibil, îi pune în lumina reflectoarelor ca eroi în care cu toţii ne punem speranţa pentru salvare. Pandemia de coronavirus surprinde, mai evident ca orice discurs sau orice gală de celebrare, și în forma cea mai sinceră de manifestare, esenţa profesiei și dăruirea acestor profesioniști aflaţi în linia întâi în lupta cu această ameninţare globală.

Ordinul Naţional al Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România este alături de asistenţi medicali și moașe și va dona 1 milion de lei pentru achiziţionarea în regim de urgenţă de echipamente de protecţie pentru asistenţii medicali aflaţi în prima linie a crizei COVID-19.

Etichete: OAMGMAMR coronavirus asistenti medicali

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.