Newsflash
OPINII

Donaţii pentru protejarea profesioniștilor din prima linie

de - apr. 3 2020
Donaţii pentru protejarea profesioniștilor din prima linie

OAMGMAMR donează 1 milion de lei pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie pentru asistenţii medicali aflaţi în prima linie a crizei COVID-19.

eroiaisanatatii

Anul 2020, Anul Internaţional al Asistentului Medical și al Moașei este dedicat recunoașterii contribuţiei vitale a asistenţilor medicali și, a moașelor la sănătatea și bunăstarea globală.

Un inamic neașteptat, imprevizibil, îi pune în lumina reflectoarelor ca eroi în care cu toţii ne punem speranţa pentru salvare. Pandemia de coronavirus surprinde, mai evident ca orice discurs sau orice gală de celebrare, și în forma cea mai sinceră de manifestare, esenţa profesiei și dăruirea acestor profesioniști aflaţi în linia întâi în lupta cu această ameninţare globală.

Ordinul Naţional al Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România este alături de asistenţi medicali și moașe și va dona 1 milion de lei pentru achiziţionarea în regim de urgenţă de echipamente de protecţie pentru asistenţii medicali aflaţi în prima linie a crizei COVID-19.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe