Newsflash
OPINII

Devoratorii de informații medicale

de Stud. Iulia JURCĂ-CIOTLĂUȘ - apr. 15 2016
Devoratorii de informații medicale
     Suntem la a 17-a ediție a congresului Medicalis, care se va desfășura între 12 și 15 mai, la Cluj-Napoca. Dacă vă întrebați: „De ce aș alege Medicalis?“, ei bine, răspunsul ar fi că ne adresăm în primul rând tinerei generații, studenților și tinerilor medici, dar nu numai. Ne adresăm devoratorilor de informații medicale și celor care vor să fie la zi cu cele mai noi tehnici și proceduri. Încercăm de fiecare dată să aducem speakeri dintre cei mai interesanți și mai căutați. Vrem întotdeauna să motivăm participanții, să simtă că au câștigat ceva în timpul pe care l-au petrecut la acest congres. Indiferent dacă participi cu lucrări sau nu, experiența și cunoștințele dobândite îți vor aduce un plus în formarea ta ca viitor medic. În cadrul congresului se vor organiza și concursuri pe teme de anatomie și histologie, dar și work­shopuri, care, de-a lungul timpului, s-au dovedit un etalon pentru diferite alte congrese naționale. Încercăm să determinăm tânăra generație să guste din aceste aspecte ale profesiei de medic încă de pe băncile facultății prin prezentarea cazurilor deosebite pe care le găsesc în clinică sau a cercetărilor pe care le efectuează.
     Dincolo de multitudinea de informații cu care vom bombarda participanții, să nu uităm că vom fi la Cluj-Napoca, Capitala europeană a tineretului. Vor fi prilejuri de a cunoaște oameni noi și de a interacționa cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni. De aceea, şi petrecerile organizate în cadrul Medicalis vor fi de neuitat.
     Nu aștepta să termini facultatea pentru a participa la congrese și conferințe. Intră pe orice ușă ți se deschide încă de acum, din facultate. Profită de fiecare oportunitate și documentează-te cât mai bine. Totul stă în mâinile noastre, ale tinerei generații.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe