Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Congresul scriitorilor medici

Viața Medicală
Dr. Constantin BOGDAN luni, 16 mai 2016
     Congresul Uniunii mondiale a scriitorilor medici (UMEM) va avea loc în acest an la Garlate, o comună din provincia Lecco, Italia. Evenimentul organizat de Societatea italiană a medicilor scriitori (AMSI) se desfășoară între 16 și 18 septembrie.
     Tema din acest an este „Arta, literatura, medicina“. Pot fi înscrise lucrări în proză care să aibă un timp de lectură de 10 minute. Textul trebuie trimis și în varianta limbii materne și să aibă patru pagini maximum, scrise în Microsoft Word, cu caracter Times New Roman 12. Un rezumat de maximum 200 de cuvinte în engleză și în cele trei limbi oficiale va fi trimis, de asemenea, prin internet. În ceea ce privește textele de poezie, fiecare participant se poate înscrie cu două poeme.
     Manuscrisele pentru lectură trebuie înscrise online până la 30 iunie 2016, la adresele: pavalpi@teletu.it (Dr. Patrizia Valpiani, președinte AMSI) și fraverey@gmx.ch (Dr. Françoise Verrey-Bass, secretar general UMEM). La aceleași adrese se trimit și înscrierile și se pot solicita detalii privind cuantumul taxei de înscriere și contul în care trebuie depusă.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.