Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Acreditare OECI la Cluj

Viața Medicală
Demostene ŞOFRON vineri, 15 decembrie 2017
     Institutul Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca a primit acreditarea OECI (Organisation of European Cancer Institutes) după zece ani de la solicitarea acesteia, fiind în prezent singurul institut de profil din România, care o deține. Acest lucru aşază practic IOCN la aceeași masă la care se află, de exemplu: Institutul „Jules Bordet”, „Kankercentrum” (ambele de la Bruxelles), Institutul oncologic „Masaryk” de la Brno, Spitalul universitar din Tampere, „Gustave Roussy” de la Paris, Centrul „Leon Berard” de la Lyon, Centrul de luptă împotriva cancerului „Paul Strauss” de la Strasbourg, Institutul național oncologic de la Budapesta, Institutul național de cancer din Voivodina, dar și altele.
     Organizația institutelor europene de cancer a luat ființă în urmă cu aproape 50 de ani. În 1980 a avut loc prima întâlnire oficială a membrilor adunării generale, în cadrul căreia s-au stabilit statutul și filosofia care guvernează întreaga activitate OECI, tratamente noi și eficiente, îmbunătățirea calității vieții pacientului oncologic și dezvoltarea cooperării între toate institutele de profil de pe întreg continentul european.
      Acreditarea obținută recent dovedește, conform conf. dr. Patriciu Achimaş-Cadariu „că IOCN îndeplineşte standardele de calitate pentru îngrijire și tratament ale bolnavului de cancer, plus standardele de cercetare în domeniu”.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC