Newsflash

Un loc și patru anotimpuri

de Dr. Dragoş MĂLĂESCU - dec. 12 2016
Un loc și patru anotimpuri
     Locul care mi-a oferit realizarea acestor instantanee se află undeva la ieșirea din orașul Târgu Jiu, la poalele munților Parâng. Seamănă mult cu o savană africană. De data aceasta, vă invit la o plimbare, prin fotografie, în toate cele patru anotimpuri.
     Iarna este anotimpul care reprezintă liniștea absolută, întreruptă doar de vântul care împrăștie flori de gheață peste ramurile încremenite de frig. Pământul, înghețat și el, se sfărâmă sub greutatea pașilor trecătorilor.
     Primăvara, un nou început. Sub ramurile copacilor, încă chele, se-ntinde un covor de păpădii. Încet, încet, natura se trezește la viață. Timid, mugurii se sparg sub soare.
     Vara, mulțimea de greieri din spicele de grâu se-nfruptă din umbra lăsată de copacul bogat înfrunzit. Aerul înfierbântat se înalță în valuri, tulburând linia orizontului.
     Toamna, ploaia se așterne peste pământul ars, iar ceața, greu de pătruns cu privirea, ascunde orizontul lăsând în zare doar contururi neclare.

 

 

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe