Newsflash

Tocul și pintenul italian

de Dr. Radu STOENESCU - oct. 16 2015
Tocul și pintenul italian
     Apulia (numită în italiană Puglia) este o regiune din sudul Italiei mai puțin explorată, dar foarte pitorească. Este situată între Marea Adriatică și Marea Ionică, aproape de Albania, care cuprinde „tocul“ și „pintenul“ marii cizme a Peninsulei Apenine. Vă invit să o explorați, ghidați de aceste imagini.
     Alberobello este un sat cu locuințe numite trulli, aflat în patrimoniul UNESCO. Matera, cu partea sa istorică, denumită Sassi, te îndeamnă la meditație și credință. Polignano a Mare este o comună din provincia Bari situată la malul unei mări ca smaraldul. Castellana Grotte – o altă comună din aceeași provincie, cu cea mai mare rețea de peșteri din Italia, bogată în stalactite și stalagmite de o frumusețe aparte. Locorotondo – un mic orășel cu­noscut pentru vinurile sale și structura circulară, care acum este un centru istoric, de la care derivă și numele său: în traducere „Loc rotund“.

 

 

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe