Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Subiecte noi la examenul de grad principal

Viața Medicală
Izabela AGAVRILOAIE vineri, 7 mai 2010

  Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a propus Ministerului Sănătăţii un proiect de Norme de
organizare şi desfăşurare a examenului de grad principal. (...)

   Iniţiativa Ordinului a apărut ca urmare a desfiinţării, prin Hotărârea de Guvern nr. 1421, din noiembrie 2009, a Centrului Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, instituţia din subordinea Ministerului Sănătăţii care a organizat în ultimii peste zece ani examenul de grad principal pentru asistenţi medicali generalişti, moaşe şi asistenţi medicali. HG nr. 1421 prevede, de fapt, comasarea Centrului de perfecţionare cu Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar Bucureşti şi apariţia unei noi instituţii, Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar. În aceste condiţii, actuala Metodologie trebuie actualizată, deoarece, conform noii HG, organizarea examenelor şi concursurilor revine Ministerului Sănătăţii. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC