Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Solidaritate

Viața Medicală
Prof. dr. Ioan LASCĂR luni, 22 decembrie 2014
În această perioadă, când societatea este mult mai deschisă spre acte caritabile, programul social „Medici pentru medici“ al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB), devine din ce în ce mai actual. Cu ocazia Sfintelor Sărbători, le oferim mici cadouri unor colegi aflaţi în dificultate, menite să le bucure aceste zile. „Medici pentru medici“ nu se rezumă însă doar la atât. CMMB oferă sprijin celor cuprinşi în program nu numai de Sărbători: confraţii aflaţi în dificultate, medicii pensionari cu probleme personale de natură medicală sau socială au masa zilnică asigurată, la domiciliu, iar cei care au nevoie de ajutor la menaj, cumpărături zilnice, pot beneficia şi de acest sprijin.
În plus, în ajun de Crăciun, copiii internaţi la Secţia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic Fundeni primesc din partea noastră câteva daruri, menite să le mai îndulcească suferinţa şi să le readucă zâmbetul pe feţe. Prin astfel de acţiuni, Fundaţia Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, care a fost înfiinţată în decembrie anul trecut, încearcă să stimuleze voluntariatul, să inspire spiritul comunitar şi sprijină implicarea socială.
Dragi membri ai Colegiului Medicilor Bucureşti, vă dorim Sărbători frumoase, îmbelşugate, pline de daruri şi bucurii atât dumneavoastră, cât şi tuturor celor dragi.  Iar anul care vine să vă aducă sănătate şi succese pe plan profesional. Vă aşteptăm să ne fiţi alături şi în 2015 la toate acţiunile pe care le vom derula. Vă lansăm încă de pe acum invitaţia la cea de a treia ediţie a Zilelor medicale ale CMMB, care va avea loc în perioada 20–21 februarie 2015.
Vă apreciem pentru munca depusă zi de zi în slujba pacientului. Şi în anul care vine, vom încerca să apărăm drepturilor comunităţii medicale din Bucureşti şi să îmbunătăţim imaginea corpului medical în rândul populaţiei şi în mass-media. În acest sens, vom premia, cum de altfel am mai făcut-o în ultimii doi ani, medicii bucureşteni care au dus medicina românească la rang de excelenţă, încercând astfel să transmitem tuturor generaţiilor mesajul de competenţă şi dragoste pentru profesiunea medicală. La mulţi ani şi Sărbători fericite!

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.