Newsflash

Roadele toamnei

de Dr. Maria IACOB - nov. 16 2015
Roadele toamnei
După o vară fierbinte, a venit și toamna. O toamnă lungă cu zile însorite și nopți răcoroase. E un anotimp plin de nuanțe și miresme ce îndeamnă la visare și melancolie. Dar toamna poate fi și un moment de sărbătoare, anotimpul în care culegem roadele de peste an.
Vântul adie prin livezi și vie, împrăștiind parfumul fructelor coapte. În livada de meri, crengile încărcate ajung până la pământ. Și în livada de pruni roadele sunt la fel de bogate. Culegătorii nu mai prididesc să umple cu vârf gălețile.
Vântul aduce din vie parfumul strugurilor copți, semn că trebuie culeși. Dar parfumul îmbietor a atras și o mulțime de musafiri nepoftiți: viespile. După toată truda pentru îngrijitul viei, nu se putea să fie lăsată la cheremul lor. Curajoșii s-au găsit să înfrunte micii monștri. Și ce must delicios a ieșit!
Cei mai romantici au căutat strugurele perfect pentru o poză în amintirea unei toamne frumoase.
 
    

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe