Newsflash

La fereastră

de Dr. Raluca BULEA - mar. 24 2017
La fereastră
    Traiul într-un oraș aglomerat, cu clădiri îngrămădite de-a valma unele lângă altele ba uneori de-a dreptul unele într-altele , nu prea îngăduie posibilitatea de a observa perspective largi, care să îndemne la contemplare și, de ce nu, chiar la imortalizare fotografică.
    Pe de altă parte, surprinderea aceluiași punct de interes fie el monument, peisaj ori personaj a fost mereu o preocupare prezentă pentru pictori, mai apoi și pentru fotografi, cu toții fascinați de felul în care umbrele, lumina, o pătură de ceață sau trecerea anotimpurilor pot transforma ceva ce pare, la o primă vedere, imuabil.
   Fără a pretinde că ceea ce văd în fiecare zi de la fereastră este o priveliște realmente atrăgătoare, am avut bucuria de a surprinde și de a fixa fotografic în iarna de care de-abia ne-am despărțit câteva momente când, prin apariția unor fenomene meteorologice sau doar prin atingerea specială a soarelui în zori, banalul a devenit, pentru o clipă trecătoare, aproape frumos.

 

 



Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro



 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe