Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Între ghilimele

Săptămâna aceasta, ONU a marcat pentru prima dată Ziua mondială a toaletei. Patru din zece români au sărbătorit evenimentul la closetul din fundul curţii. (M. C.)

 

Ministerul Sănătăţii din România şi instituţiile implicate în programele de sănătate publică spun că sprijină iniţiativa ECDC de marcare a Zilei europene a informării despre antibiotice. Cum? Că vorbele nu sunt suficiente. Suntem printre puţinele ţări care, şi de această dată, excelează prin indiferenţă faţă de subiect. Consumăm antibiotice din greu. Dar avem din ce în ce mai mulţi „protectori“  faţă de efectele negative ale antibioticelor – ni le oferă producătorii de suplimente naturale (mai nou, bio). Consumaţi aşadar: biotice, antibiotice. Nu mai contează ce, important e să scoateţi banii din buzunar. Are cine se bucura de ei. (D. D. M.)

 

Aritmetica premierului României: în 2013, la sănătate s-au alocat 9,7 miliarde lei, din care 3,5 au fost pentru plata datoriilor la medicamente. În 2014, la sănătate se vor aloca 7,8 miliarde lei. Rezultatul în viziunea lui Victor Ponta: „Să fie foarte clar, sunt mai mulţi bani în 2014 decât în 2013“. Ştiu că domnul Ponta are studii în drept, dar pentru o socoteală simplă nu e nevoie de un doctorat. (M.V.A.)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doamnelor, sunteţi norocoase, iată oferta noastră all in one, de neratat. După ce vă faceţi analizele şi mergeţi la diverse consultaţii, mai urcaţi un etaj, vă rog. Nu ştiu dacă veţi ieşi din clădire neapărat mai sănătoase dar, cu siguranţă, veţi fi mai frumoase. (M. D.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC