Newsflash

Între ghilimele

de - apr. 24 2017
Între ghilimele

Ziua mondială a sănătății a fost onorată de ministrul Bodog prin participarea sa la o reuniune cu puștimea adusă – într-o sală de sport – pentru o dădăceală despre binefacerile mișcării. Afabil ca de obicei, el a spus că de la preluarea funcției a izbutit să slăbească douăzeci de ocale doar prin „alimentație sănătoasă, alergări ușoare, mers alert” și că, de altfel, singurul sport pe care îl practică este șahul. Poate că, dacă acum, de Paște, va mai practica și ciocniri de ouă roșii, vom auzi de succese la fel de mari și pe la minister. (M. G. C.)

 

Din înțelepciunea publicitarilor: reclama la vertij.ro începe cu fraza: „A fost odată Ana, care suferea de vertij”. Mă întreb câți oameni se vor grăbi să intre pe platformă ca să afle cum a murit Ana. (A. N.)

 

Nu se poate ști dacă, în Săptămâna Patimilor, cineva ar putea lăcrima, din compasiune, și pentru medicii de prin spitale, policlinici, cabinete și ambulanțe, hărțuiți și înlănțuiți de rigorile insuportabile ale CNAS. Mai ales acum, după ce s-a aflat că funcționărimea acestei instituții nu avea grijă ca în vastele ei birouri „șperțoidoza” să nu se întindă la proporțiile „duțești”, de milioane, pe care șeful ei le încasa. Toți asigurații ar trebui să-i ureze acestui personaj sănătate din destul ca să poată suporta toate procedurile legale binemeritate. (M. G. C.)

 

Ministrul finanțelor publice ale României a declarat că „viscolul a tăiat investițiile din România”. Curată meteosensibilitate! Vântul, bată-l vina, se pare că își face de cap și prin finanțele țării, nu numai prin buzunarele românilor. Românilor de rând, pentru că mai marii noștri, aleși democratic, deși nici nu a venit bine sezonul vacanțelor, deja se gândesc (a se citi „înghesuie”) la locuri mai cu soare și cu multă relaxare. (R. D.)



 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe