Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă

Între ghilimele

În linia creşterii interesului bolnavilor (din motive financiare) pentru „soluții“ băbeşti, un articol recent glorifică virtuțile cepei de arpagic recomandate ca un excelent decongestionant nazal. Se pare că din banii cheltuiți pe un spray de 30 ml, cu apă de mare sau de ploaie, se poate cumpăra un sac de ceapă calitatea întâi. Doar că aceasta nu are fâs. (M. G. C.)

 

Un studiu științific a găsit o legătură între nivelul scăzut de inteligență și receptivitatea față de „vorbele de duh”, frazele pseudo-profunde, care par intelectuale dar nu sunt. Se pare că cei care se grăbesc să distribuie sentimentalisme în stil Tony Poptămaș nu-s nici prea inteligenți, nici prea gânditori și tind să creadă cu mai multă ușurință în teorii ale conspirației, medicină alternativă și activități paranormale. Deci, dacă vreți să faceți screening pentru antivaccinisme și oliviasteerisme, v-aș sugera să vă testați pacienții cu un citat din Coelho. (A. N.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC