Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă

Întâlnirea cu muntele

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ vineri, 14 iulie 2017
     Orice călătorie pe munte îmi aduce bucurie, dar și surprize de tot felul. Când ceață și ploaie din senin, când o capră neagră curioasă, ori un pâlc de flori. Are și muntele ritmurile și capriciile lui... Totul e să-l înțelegi, să-l respecți și să te armonizezi cu el. Iată câteva clipe din partea însorită a ascensiunilor mele din Bucegi, de pe platoul Babele până la Vârful Omu.
     Traseul de întoarcere a fost către hotelul Peștera, dar aș fi avut nevoie de vânt serios din spate sau de un pas de trei ori mai mare ca să pot ajunge la destinație în două ore așa cum scria pe indicator. După această aventură, îmi rămâne bucuria unui nou prilej de a admira măreția și darurile naturii, păstrate nu doar în memoria aparatului foto.

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC