Newsflash

Întâlnirea cu muntele

de Dr. Maria DRAGOTĂ - iul. 14 2017
Întâlnirea cu muntele
     Orice călătorie pe munte îmi aduce bucurie, dar și surprize de tot felul. Când ceață și ploaie din senin, când o capră neagră curioasă, ori un pâlc de flori. Are și muntele ritmurile și capriciile lui... Totul e să-l înțelegi, să-l respecți și să te armonizezi cu el. Iată câteva clipe din partea însorită a ascensiunilor mele din Bucegi, de pe platoul Babele până la Vârful Omu.
     Traseul de întoarcere a fost către hotelul Peștera, dar aș fi avut nevoie de vânt serios din spate sau de un pas de trei ori mai mare ca să pot ajunge la destinație în două ore așa cum scria pe indicator. După această aventură, îmi rămâne bucuria unui nou prilej de a admira măreția și darurile naturii, păstrate nu doar în memoria aparatului foto.

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe