Newsflash

Fotografia în slujba cărții

de Dr. Trestian GĂVĂNESCU - feb. 22 2017
Fotografia în slujba cărții
     Eseul fotografic este o provocare permanentă pentru mine. Din acest motiv am răspuns cu bucurie doleanțelor unor prieteni care au patima scrisului și care mi-au solicitat de-a lungul timpului ilustrarea coperților pentru cărțile pe care urmau să le publice.
     Punctul de pornire a procesului creativ a fost de fiecare dată titlul cărții, completat cu câteva idei despre conținut. Uneori soluția vine rapid, dar de cele mai multe ori operația e mult mai laborioasă. Prima copertă trebuie să șocheze, să atragă atenția cititorului curios, să exprime oarecum firul narativ închipuit de autor. Vă înfățișez câteva imagini din cele pe care am avut bucuria să le realizez în acest sens.

 

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta laarfomed@viata-medicala.ro



 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe