Newsflash

Culorile Columbiei

de Dr. Michele ANGELILLO - mai 19 2017
Culorile Columbiei
     Columbia este o țară în plină expansiune economică și culturală, pe care mi-a făcut o deosebită plăcere să o descopăr. Am fost impresionat în mod deosebit de culorile locurilor și ale obiectelor. Ele sunt extraordinar de vii, așa cum plini de vivacitate sunt și locuitorii, amabili și implicați în ideea de a crește și de a deveni mai buni.
     America de Sud este în general un loc unde se trăiește într-un mod mult mai spontan și natural, fără ca totul să fie analizat și disecat în amănunt. În același timp, gradul de spiritualitate este mai ridicat, natura este diferită, și totul se reflectă în culori, sunete și mirosuri. Produsele artizanale sunt pline de culoare și ele, iar ca fotograf nu poți fi decât fericit în fața atâtor provocări vizuale.

 

(Traducere din italiană de dr. Raluca Bulea)

 
 
 
Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe