Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  PROIECTE

Alegeri la CMDB

   Universitatea Artifex a găzduit sâmbătă, 19 ianuarie a.c., alegerile pentru consilierii Colegiului Medicilor Dentişti Bucureşti, reprezentanţii în Adunarea generală a Consiliului Naţional al Colegiului Medicilor Dentişti din România, precum şi pentru funcţia de cenzor. Aproximativ 600 de medici dentişti au fost prezenţi la vot, procesul electoral desfăşurându-se pe parcursul a cinci ore. Ei au avut de ales 49 de consilieri pentru Bucureşti, din cei 109 medici dentişti candidaţi pentru această funcţie, 38 de reprezentanţi în Adunarea generală (din 108) şi trei cenzori. (...)

   Universitatea Artifex a găzduit sâmbătă, 19 ianuarie a.c., alegerile pentru consilierii Colegiului Medicilor Dentişti Bucureşti, reprezentanţii în Adunarea generală a Consiliului Naţional al Colegiului Medicilor Dentişti din România, precum şi pentru funcţia de cenzor. Aproximativ 600 de medici dentişti au fost prezenţi la vot, procesul electoral desfăşurându-se pe parcursul a cinci ore. Ei au avut de ales 49 de consilieri pentru Bucureşti, din cei 109 medici dentişti candidaţi pentru această funcţie, 38 de reprezentanţi în Adunarea generală (din 108) şi trei cenzori.
   Luni seara, Comisia electorală centrală a CMDR a anunţat invalidarea alegerilor, precum şi a Comisiei electorale a CMDB, pentru „deficienţele în modul de organizare a alegerilor şi diferenţa semnificativă între numărul real de voturi valide exprimate şi numărul consemnat în procesul verbal încheiat de comisia electorală a CMDB“. La închiderea ediţiei, aflăm că s-a stabilit deja o nouă dată pentru alegerile din cadrul Colegiului Medicilor Dentişti Bucureşti. Astfel, acestea se vor desfăşura duminică, 6 martie a.c., între orele 10 şi 15, la sediul Facultăţii de Medicină Dentară din Calea Plevnei nr. 19, Bucureşti.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.