Newsflash

Al Andalus

de Dr. Radu STOENESCU - oct. 17 2014
Al Andalus
La aproximativ 3.000 km distanţă de România se află Andaluzia, o provincie din sudul Spaniei, cu multe provocări fotografice:
Cordoba, cu principala sa atracţie, La Mezquita, una dintre cele mai apreciate capodopere arhitecturale ale lumii.
Alcazar de los Reyes Cristianos, un fost palat fortificat, folosit mult timp de inchiziţie, acum cu nişte grădini de o mare frumuseţe.
Nerja, un pitoresc orăşel de pe Costa del Sol, cu case albe, golfuri stâncoase, la poalele munţilor Sierra Nevada.
Las Corridas Goyescas, tradiţionalele lupte cu tauri, ce au loc în septembrie la Ronda (oraşul în care au luat naştere, cu cea mai mare arenă din Spania), unde matadorii poartă costume inspirate din gravurile lui Goya.
Flamenco, iniţial un spectacol improvizat, născut spontan la dAiferite adunări, impresionează atât prin ritmul, cât şi prin costumele şi gesturile expresive ale mâinilor şi braţelor dansatorilor.

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor şi simpatizanţilor ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesaţi de această artă şi de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe