Newsflash
Știri

La București, s-a inaugurat policlinica privată de pediatrie The Light

de Dan Dumitru MIHALACHE - nov. 14 2019
La București, s-a inaugurat policlinica privată de pediatrie The Light

Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat, marți, policlinica privată de pediatrie The Light, într-o clădire modernă de birouri din vestul capitalei. Policlinica include o secție de recoltare, cabinete medicale și o clinică de recuperare medicală și sportivă – Kinetic Sport & Medicine.  

Policlinica proaspăt inaugurată, care a necesitat o investiție de 2 milioane de euro, are o suprafață totala de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Ea cuprinde 19 cabinete pentru consultații, dintre care 15 pentru copii și 4 pentru adulți, 6 cabinete destinate tratamentelor, vaccinărilor, alăptatului și investigațiilor, 2 spații de joacă pentru copii și un spațiu pentru parcare cărucioare, un salon pentru adulți, o sală de conferințe.

 

„Este cea mai mare unitate pediatrică din București și va reprezenta un nou reper de calitate în această specialitate medicală, deschizându-și porțile nu doar pentru pacienții din vecinătate, ci pentru toți bucureștenii”, a declarat Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate Regina Maria. Potrivit acestuia, noua policlinică vizează peste 600.000 de persoane din zona de vest a capitalei, printre care și peste 15.000 de corporatiști din zonele de birouri din apropiere. Unitatea medicală se alătură altor două policlinici existente în vestul capitalei și se adresează în principal companiilor din zonă care accesează serviciile acestei rețele de sănătate.

 

Servicii de pediatrie express

 

Noua policlinică vine cu un concept nou – baby care –, care se dorește a fi un centru de referință la recoltarea de analize pentru copii. În plus, există aici și o zonă, numită pediatrie express, care este dotată cu servicii de spirometrie, pentru explorarea funcției pulmonare a copiilor. Prin conceptul de pediatrie express se asigură servicii pentru părinții din zonă care nu au o programare făcută, dar au o nevoie medicală pediatrică. Este vorba de cazuri care nu necesită neapărat spital, ci mai degrabă o discuție cu un pediatru.

 

Clinica Kinetic Sport & Medicine din cadrul policlinicii The Light este al patrulea punct de lucru din țară al  Rețelei Kinetic Sport & Medicine și al doilea din București. Ea pune la dispoziția pacienților două cabinete pentru consultații, unsprezece cabinete de fizioterapie și terapie manuală, servicii de biomecanică și două săli de kinetoterapie pentru adulți și copii. În ultimii opt ani, peste 23.000 de pacienți au trecut pragul acestor clinici, potrivit oficialilor prezenți la inaugurarea policlinicii. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe