Newsflash
Interviuri

PODCAST. Dr. Bogdan Andrei: „Nu am fost atras de a pleca din țară deoarece am reușit aici”

de - mai 20 2021
PODCAST. Dr. Bogdan Andrei: „Nu am fost atras de a pleca din țară deoarece am reușit aici”

Seria de podcasturi „Antreprenori în Medicină” continuă cu Bogdan Andrei, medic primar Ortopedie – Traumatologie, coordonator medical al clinicii de ortopedie, neurologie și recuperare medicală Centrokinetic.

Al șaselea episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, proiect inițiat de Asociația Medicilor Independenți, Societatea Antreprenorială Studențească, în parteneriat cu MedicHub și Viața Medicală, îl aduce în prim-mplan pe dr. Bogdan Andrei, medic primar Ortopedie – Traumatologie, supraspecializat în traumatologie sportivă, specializat în chirurgia gleznei și a piciorului și coordonator medical al clinicii de ortopedie, neurologie și recuperare medicală Centrokinetic.

Bogdan_AndreiCentrokinetic a luat naștere din pasiune pentru domeniul în care dr. Bogdan Andrei profesează și din dorința de a crea o clinică de top în recuperarea afecțiunilor motorii, atât ortopedice, cât și neurologice.

Abordarea integrată asigurată la Centrokinetic oferă pacientului tot ce presupune procesul de reabilitare: de la stabilirea diagnosticului correct, până la tratament și recuperare.

„Nu am fost atras de a pleca din țară deoarece am reușit aici, nu am avut lipsuri sau insuficiențe în zona medicală. Nu aș pleca!”, spune dr. Bogdan Andrei.

Acest podcast spune povestea unui medic ortoped ajuns antreprenor de succes în domeniul medical din România!

Inspiră-te din povestea medicului Bogdan Andrei, urmărind podcastul aici!

 

 

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe