Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

PODCAST. Dr. Bogdan Andrei: „Nu am fost atras de a pleca din țară deoarece am reușit aici”

Seria de podcasturi „Antreprenori în Medicină” continuă cu Bogdan Andrei, medic primar Ortopedie – Traumatologie, coordonator medical al clinicii de ortopedie, neurologie și recuperare medicală Centrokinetic.

Al șaselea episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, proiect inițiat de Asociația Medicilor Independenți, Societatea Antreprenorială Studențească, în parteneriat cu MedicHub și Viața Medicală, îl aduce în prim-mplan pe dr. Bogdan Andrei, medic primar Ortopedie – Traumatologie, supraspecializat în traumatologie sportivă, specializat în chirurgia gleznei și a piciorului și coordonator medical al clinicii de ortopedie, neurologie și recuperare medicală Centrokinetic.

Bogdan_AndreiCentrokinetic a luat naștere din pasiune pentru domeniul în care dr. Bogdan Andrei profesează și din dorința de a crea o clinică de top în recuperarea afecțiunilor motorii, atât ortopedice, cât și neurologice.

Abordarea integrată asigurată la Centrokinetic oferă pacientului tot ce presupune procesul de reabilitare: de la stabilirea diagnosticului correct, până la tratament și recuperare.

„Nu am fost atras de a pleca din țară deoarece am reușit aici, nu am avut lipsuri sau insuficiențe în zona medicală. Nu aș pleca!”, spune dr. Bogdan Andrei.

Acest podcast spune povestea unui medic ortoped ajuns antreprenor de succes în domeniul medical din România!

Inspiră-te din povestea medicului Bogdan Andrei, urmărind podcastul aici!

 

 

 

 

Etichete: dr. Bogdan Andrei antreprenori in medicina Societatea Antreprenorială a Studenţilor Centrokinetic Ortopedie și traumatologi podcast

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.