Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

PODCAST „ANTREPRENORI ÎN MEDICINĂ”. Dr Bogdan Andreescu despre evoluția chirurgiei plastice în România

Al doilea episod al seriei de podcasturi „Antreprenori în Medicină îl are ca invitat pe dr. Bogdan Andreescu, medic primar Chirurgie plastică și reconstructivă și antreprenor de succes, fiind general manager și co-fondator al Clinicii Neurohope.

Seria de podcasturi „Antreprenori în Medicină” este un proiect inițiat de Asociația Medicilor Independenți, Societatea Antreprenorială Studențească, în parteneriat cu MedicHub și Viața Medicală, fiind dedicat dedicat studenților mediciniști și tinerilor medici. Podcasturile se transmit săptămânal, pe platforma medichub.ro.

andreescu 3În cel de-al doilea episod,  dr. Bogdan Andreescu, medic primar Chirurgie plastică și reconstructivă și antreprenor de succes, general manager și co-fondator al Clinicii Neurohope, vorbește despre cum a luat naștere clinica pe care o conduce: „Clinica Neurohope a luat naștere din nevoia imperioasă a unei evoluții în domeniul neurochirurgiei. Medicii au reprezentat întotdeauna stâlpii unui sistem medical de excelență”.

Astfel, mai spune dr. Andreescu, „Neurohope s-a concentrat pe găsirea unor medici caracterizați de o înclinare spre performanță, voință de fier, sensibilitate la nevoile pacienților și dorința de evoluție. Erau zile întregi în care nu părăseam spitalul. Nu mai știam nici anul, nici luna, nici ziua în care eram”.

Urmărește aici o discuție centrată pe evoluția chirurgiei plastice în România, muncă acerbă, decizii, asumare de riscuri, bazele unui business, schimbare și inovație. Acest podcast spune povestea unui medic chirurg devenit antreprenor de succes!

Descoperă chiar tu povestea din spatele unei afaceri reușite și nu înceta să te dezvolți!

 

Etichete: podcast Bogdan Andreescu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.