Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

WHO Health Alert pentru informarea corectă a populaţiei

Viața Medicală
Dr. Alina SIMACHE vineri, 3 aprilie 2020

Pentru a proteja lumea împotriva noului coronavirus prin transmiterea de informaţii corecte și complete către populaţia generală, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a iniţiat un parteneriat cu WhatsApp și Facebook.

Serviciul de mesagerie este disponibil în patru limbi – engleză, franceză, arabă și spaniolă, având potenţialul de a transmite informaţii esenţiale pentru aproximativ două miliarde de persoane din întreaga lume. Informaţiile sunt destinate liderilor guvernamentali, personalului medico-sanitar, dar și populaţiei generale, oferind cele mai recente vești despre noul coronavirus, inclusiv despre simptomatologia asociată sau modalităţile eficiente de protecţie. De asemenea, sunt disponibile rapoarte cu numărul total de infecţii cu coronavirus, decese și alte informaţii relevante, actualizate în timp real.

Serviciul poate fi accesat prin intermediul unui link, care deschide o conversaţie în cadrul aplicaţiei WhatsApp. Pentru activarea conversaţiei, utilizatorii trebuie numai să scrie „hi”, „salut”, „hola” etc., astfel fiind permis accesul către meniul principal.

Etichete: coronavirus covid-19 Health Alert OMS

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.