Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

VIDEO Bebeluș român din Valencia, externat după 2 luni și vindecat de COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 8 ianuarie 2021, ora 10:31

Ministerul Sănătăţii din România a postat pe o cunoscută rețea de socializare un filmuleț din momentul externării unui bebeluș de origine română. Micuțul a fost aplaudat de personalul medical care l-a îngrijit 70 de zile la ATI.

Micuțul a avut COVID-19 și a stat internat la secția de ATI mai bine de două luni, potrivit presei străine.

scutec bebelus

Petru, un bebeluș de origine română din Valencia, a părăsit ieri spitalul spaniol în aplauzele și lacrimile medicilor care l-au îngrijit 2 luni de COVID-19, se arată pe pagina oficială a MS.

„Petru, familia sa și medicii care l-au îngrijit sunt adevărați luptători care ne dau speranță că vom învinge această pandemie. După naștere, Petru a fost adus acasă de părinți și a contractat COVID-19 de la fratele său, care era asimptomatic. La scurt timp, Petru a fost internat la terapie intensivă deoarece avea probleme grave cu respirația. Recuperarea lui Petru a fost lentă și pentru mult timp părinții l-au putut vedea doar prin apel video”, au scris reprezentanții Ministerului Sănătății alături de imaginile din Valencia.

Etichete: bebelus infectat cu coronavirus confirmat cu COVID-19 covid-19 valencia bebeluș român ministerul sănătății

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC