Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Valneva cere autorizarea vaccinului său anti-COVID în Anglia

Viața Medicală
L. Budin luni, 23 august 2021, ora 14:40

Laboratorul franco-austriac Valneva a început demersurile pe lângă autoritățile sanitare britanice, pentru a obține autorizarea vaccinului său anti-COVID-19.

Sunt în curs testele de fază 3, care vor dovedi eficacitatea reală a serului. Reprezentanții companiei speră ca autorizarea inițială, de punere pe piață, să fie acordată până la finele anului, informează France 24, preluând o știre AFP.

flacon-vaccinare

Laboratorul a semnat deja un contract, pentru a-i livra un prim lot de vaccinuri în Marea Britanie, dacă rezultatul testelor e favorabil.

Prima parte a testelor de fază 3 are loc în Anglia, dar Valneva a lansat, la începutul lui august, un test complementar în Noua Zeelandă, subiecții fiind persoane de peste 56 de ani.

Vaccinul dezvoltat este pe bază de virus inactivat – o tehnologie clasică, comparativ cu tehnologiile recente, care stau la baza serurilor anti-COVID aprobate în Uniunea Europeană.

Etichete: laborator valneva cerere autorizare vaccinare anti covid marea britanie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.