Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Vaccinul Sanofi va fi disponibil până la finele anului

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 7 iulie 2021, ora 15:17

Vaccinul anti-COVID-19, al companiei farmaceutice multinaționale Sanofi, ar putea să fie disponibil până la finele anului, a declarat președintele Sanofi Franța.

După testele de fază 3, vaccinul anti-COVID al companiei farmaceutice va fi lansat pe piață până la sfârșitul anului, a arătat Olivier Bogillot, președintele Sanofi Franța, relatează Le Monde.

vaccin-covid-sanofi

El a precizat că serul se bazează pe o tehnologie diferită. „Este ceea ce se folosește pentru vaccinarea antigripală, o tehnologie testată de câțiva ani”, a spus Bogillot.

În ciuda faptului că vaccinul francez vine cu întârziere pe piață, președintele Sanofi Franța crede că-și va găsi utilitatea.

„Este nevoie de un nivel de imunitate colectivă foarte ridicată, odată cu răspândirea noilor variante ale coronavirusului”, a spus Bogillot, arătând că doar 20% din populația mondială s-a imunizat.

Etichete: vaccin anticovid sanofi franta ajutor imunizare lansare pe piata

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.