Newsflash
Internaționale

Vaccinare la Disneyland Paris: centrul va fi deschis doar în weekend

de L. Budin - apr. 21 2021
Vaccinare la Disneyland Paris: centrul va fi deschis doar în weekend

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 va fi inaugurat, în acest weekend, la Disneyland Paris - parc de distracţii închis temporar din cauza pandemiei.

Vaccinarea va fi posibilă în centrul de conferinţe Disney’s Newport Bay Club, din cadrul parcului de distracții - centru folosit de obicei pentru evenimente de afaceri, se arată într-un comunicat al prefecturii departamentului Seine-et-Marne, preluat de bfmtv.com.

disneyland-paris
Sursă foto: Facebook Disneyland Paris

 

Noul centru, în care se vor putea vaccina cel puţin 1.000 de persoane pe zi, va fi deschis doar în weekend. Va fi mobilizată o echipă de 60 de medici, infirmiere, pompieri şi personal de primire, cu concursul colectivităților teritoriale vecine, arată prefectura.

Programările se vor face online. Persoanele de peste 60 de ani sau incluse în categoria de risc sunt eligibile, vaccinarea urmând a se face cu produsul Pfizer.  

Până acum, aproape 18 milioane de francezi au primit cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe